Culinair genieten in de huiskamer van Steenwijk

In het prachtige monumentale gebouw aan de Markt in Steenwijk, is bij grandcafé ‘De Heren van de Rechter’ vrijwel alles mogelijk. Het voormalige gerechtsgebouw heeft een luxueuze en markante uitstraling, maar een bezoekje is betaalbaar voor élke portemonnee.

In de knusse huiskamer van Steenwijk zult u zich direct thuis voelen met ons vriendelijke personeel. Of u nu zin heeft in een kopje koffie, lunch of een uitgebreid diner: ons personeel doet er alles aan om het u naar de zin te maken. Laat uw smaakpupillen verwennen wanneer u geen zin heeft om te koken. Er zijn tal van culinaire mogelijkheden voor elk budget.

Sauzen van het huis, zelf getrokken bouillon en exclusieve soepen: onze chef-koks bereiden nagenoeg alles zelf. Wij werken graag met biologische en fairtrade producten. Ons overheerlijke gebak wordt gemaakt door lokaal patissier Jan Schuil en bakkerij Steenstra uit Steenwijk levert dagelijks ons krokant vers brood.

Wist u dat we ook een uitstekende wijnkaart hebben? Lekker en betaalbaar! Ook op het gebied van bier is er genoeg keuze: we hebben maar liefst 9 verschillende tapbiertjes én er zijn diverse soorten speciaal bieren verkrijgbaar.

Heeft u iets te vieren zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of heeft u een vergaderlocatie nodig? Ook hierin zijn wij een zeer geschikte partner. U vraagt, wij draaien! Wij doen er alles aan om van uw feest of bijeenkomst een onvergetelijke dag te maken. Een bruiloft met een hapje en een drankje is bij ons al mogelijk vanaf 20 euro p.p. We hebben hiervoor twee knusse bovenzalen. De grote zaal biedt plaats aan 120 personen, de kleine zaal aan zo’n 25 personen. Ze zijn voorzien van alle nodige faciliteiten.

Voor feesten en partijen wordt geen zaalhuur berekend. Het gebruik van een beamer en/of draadloze microfoon bij vergaderingen is bij ons gratis. We stellen graag samen met u, onder het genot van een kopje koffie, een vrijblijvende offerte samen. Hierbij houden we rekening met al uw wensen. Een feestje bij ons is nooit standaard!

Op ons terras, met meer dan honderd zitplaatsen, is het heerlijk vertoeven. Met warm weer geniet u volop van de zon en bij een wat kouder weertype bieden onze verwarmde parasols uitkomst. U kunt heerlijk genieten tot het zonnetje achter de ‘Steenwieker Toorn’ verdwijnt. En dat allemaal onder het toeziend oog van de bekende Steenwijkers Lute en Endrik. Deze mannen zijn de echte ‘Heren van de Rechter’ en hebben om die reden dan ook een permanent plaatsje op ons terras gekregen.